Verzending informatie

 

Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u binnen 24 uur de bevestiging van uw bestelling via e-mail. In dit bericht worden de totale kosten uw bestelling weergegeven.

Betalen

Indien uw bestelling wordt verzonden dient u vooraf te betalen. Indien u uw bestelling in de winkel afhaalt dient u contant te betalen.

Wij annuleren uw bestelling indien 7 dagen na het verzenden van de bevestiging van uw bestelling de betaling niet binnen is.

Afhalen

Afhalen kan op onze locatie in VEGHEL (Noord-Brabant) of in ELST (Gelderland). 

Verzenden

Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen. Elk product wordt op bestelling met de hand gemaakt, dit betekent dat het 7-14 max. dagen duurt voordat het naar u kan worden verzonden, ivm droogtijden van het product.

U ontvangt een email zodra uw bestelling is verzonden of wanneer het voor u klaar ligt (bij ophalen). Het risico bij verzending is voor de koper. Verzekeren van uw bestelling bij verzending  is mogelijk, door u aan te geven bij de opgave van uw bestelling.

Door u gekocht artikelen kunnen – onbeschadigd en in de oorspronkelijk verpakking - geruild worden. Kosten voor retourzending zijn voor de koper.

Verzendkosten

De prijzen van artikelen in de webshop zijn exclusief verzendkosten.

Indicatie PostNL tarieven (zie voor volledig overzicht www.postnl.nl):

Op alle overeenkomsten, gesloten bij WALLFLOWERS, is Nederlands recht van toepassing

Wallflowers © 2024